Kiara Tito është një ndër blogeret më simpatike të showbizit. Me natyrën e saj të veçantë dhe me buzeqeshjen që e karakterizon në çdo foto, ajo ka arritur që të rrémbejë zemrën e shumë personave dhe ta ndjékin me dashuri në çdo dalje të saj publike.

Gjithmonë Kiara ka qënë e kujdésur dhe tepër e rézervuar në foton që publikonte por në foton e fundit ka bërë që Kiara të vi në një stil më ndryshe.Kiara Tito 1, 2, or 3? •pick your mood 😅 @revolve #REVOLVEsummer Photo shared by Kiara Tito on August 10, 2020 tagging @revolve. Image may contain: 1 person, standing

E veshur me një kostum serzion ngjyrë tulle por detaji që bie më shumë në sy është që poshtë xhaketës nuk ka veshur reçípeta.

Kjo është dalja e parë e Kiarës me një foto të tillë dhe normalisht bëri që rrjéti të ndízej.Kiara Tito 1, 2, or 3? •pick your mood 😅 @revolve #REVOLVEsummer Photo by Kiara Tito on August 10, 2020. Image may contain: 1 person, standing and sunglassesKiara Tito 1, 2, or 3? •pick your mood 😅 @revolve #REVOLVEsummer Photo by Kiara Tito on August 10, 2020. Image may contain: 1 person, standing

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!