Jonida Vokshi dhe bashkëshorti i saj Besnik Krapi u bënë prindër të një vajze pak kohë më parë.

Që prej momentit të Emi erdhi në jetë, si Jonida dhe Besniku kanë postuar herë pas here foto të vogëlushes e cila duket qartë që ka ndryshuar jetën e tyre, duke shtuar gëzim në familjen e tyre.

Jonida ka sjellë së fundmi një video të vajzës e cila ndodhet në karrocë ndërsa ka dalë shëtitje me mamin.Pasi u bë nënë, Jonida Vokshi bën ndryshimin e papritur në pamje ...

Emi shihet teksa lëviz këmbët dhe duket sikur po bën ushtrime për të fòrcuar muskujt e barkut.

“Po bëjmë muskuj barku.. Do ta ha”, shkruan Jonida krahas videos së këndshme me Emin.

Vogëlushja erdhi në jetë gati dy muaj më parë dhe lajmin e dha fillimisht Besniku me një foto shumë të këndshme pranë të bijës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!