Thotë me bindje se nuk do të héqë kurrë dorë nga muzika. Do jetë në skénë, deri në momentin kur do kuptojë se nuk do jetë më e fortë fizikisht dhe vokalisht.

Madje këngëtarja Irma Libohova ka treguar edhe një bisedë private që ajo bënte më bashkëshortin e saj.

Këngëtarja i kishte kërkuar Besnikut t’i jepte hélmin nëse do e shikonte të çetonte dhe të bënte gjëra të dégràduara.

Fatma: “Thuhet që artistët e mëdhenj kanë një lloj nuhàtje dhe një lloj zgjuàrsie për t’u tërhéqur nga muzika. Disa e lënë karrierën kur janë në kùlmin e tyre për t’u mbajtur mënd gjithmonë madhéshtorë të tjerë dhe të tjerët degràdojnë. Ka nga ata që vazhdojnë deri në degràdim. Irma Libohova, ti si e ke këtë pjesë kur e ke vendosur të tërhíqesh?”Ndërron jetë aktori i njohur, burri i këngëtares së madhe Irma ...

Irma: “Në fakt unë kam parë artistë të tjerë modele që jam ndjérë e kéqardhur kur i kam parë ashtu të mbaruar dhe nga fuqía fizike dhe nga fuqía vokale. Nuk do doja në asnjë mënyrë ta kisha mbýllur. Kur e kam pasur bashkëshortin gjallë dhe nganjëherë tàllesha me Besnikun dhe i thoja shiko nëse ti e shikon që unë kam filluar të çetoj qoftë nga mendimi, nga trupi nga gjithçka dhe e shikon figurën time që ka çétuar unë do bëj një hélm do ta lë gati dhe po e pe që kam çétuar ma jep atë hélmin ta pi.

Një ditë duke gatur duke u ngatérruar me fjalë më tha mua shiko rri urtë se ta dhashë hélmin dhe iu thash me jap. Jo tha nuk ta jap ta pish ta jap të skàduar që të vuàsh. Shpresoj të jem e ndërgjegjshme të mos shkoj deri në limit. Mendoj që jam fuqíshme akoma. Janë të gjitha bashkë, fuqía fizíke, pamja, fuqía vokale dhe deri tani këto i kam në nivele shumë të lar ta. Në momentin që do kuptoj që nuk do mund të vallëzoj dot 5 minuta bashkë me dasmorë një këngë ose një valle, aty them që do ndàlem”.Irma Libohova: Si u prish dasma shqiptare për arsye politike - Abc ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!