Disa pasagjerë kanë mbétur të tmérruar kur zyrtarët e avionit “Ryanair”, morën një mesazh ku thuhej se njëri prej personave në avion, ishte i inféktuar me COVID-19 dhe kishte thyér rregullat e karàntinës.

Pasàgjeri u largua nga avioni, pak para se ai të nisej nga aeroporti i Londrës dhe u vendos në një dhomë izòlimi të aeroportit, raporton Top Channel.

Sedija dhe vendi ku ai ishte qëndruar u dezinféktua menjëherë, përpara se aeroplani të fluturonte drejt Pizas.

Edhe pse pasàgjeri i inféktuar mbante màskë, pasàgjerët e tjerë ishin të mbërthýer nga frika, pasi i druhéshin një inféktimi të mundshëm.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!