Fjoralba Ponari ka postuar në instagram nje video ku shfàqet me një jumpsuit të kuq i cili i rri ngjítur pas trupit dhe duket se i tregon pak bark.

Kaq ka mjaftuar që ndjàkësit të aludojnë se mund të jetë shtatëzanë.

Dikush e pyet e entuziazmuar Fjoralbën nëse është shtatëzanë, por duket se moderatorja nuk e ka pritur aspak mirë një koment të tillë, duke reàguar àshpër ndaj komentueses.

“Për njerëz si ti, të lutem! Ndoshta ai barku që shikon ti është sepse ajo goca aty mund të ketë shtuar dozën e bukës, ndoshta strési, ku e di ti që ajo se ka hùmbur një fëmijë apo ndoshta nuk bën dot kurrë fëmijë dhe merr shkrime të kësaj natyre nga njerëz si ti pa dy pare mend! E kupton sa injòrante dhe insensitive është ajo që ke shkruar? Bòll dolët në kònkluzione mbi mítrën e tjetër kujt”, shkruan ajo në përgjigje të komentit.Inkedfjoralba11_LI

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!