Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur.

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.Si ka ndryshuar Gjino, “14 vjeçari” që hyri në historinë e ...

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.

Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen naive të Gjinos e ka ruajtur ende. Gjino nga '14 vjeç dhëndër' tani është 41 vjeçar (FOTO) - Lajmet e ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!