Ndodh shpesh që personazheve të njohur të showbiz-it ti hyjnë në hàk për moshën e shpesh ta shtrémbérojnë shifrën e vërtetë të viteve të tyre.

Duket se padashur, kështu i ka ndodhur edhe Dojna Memës.

Dikush ka ngatérruar moshën e moderatores dhe asaj nuk i ka pëlqyér aspak.

Dojna ka publikuar në InstaStory disa lajme të faqéve të ndryshme, ku moderatores i kamë publikuar foto ku s’kishte àspàk lídhje me lajmet, si dhe i kanë vënë një moshë tjetër.

Atë e kanë bërë 38 vjeç dhe kjo e ka mërzítur moderatoren.

“Unë nuk jam 38 vjeç ok? Se me këtë punën e moshës u mërzíta shumë. S’kam bërë gjë pz”- shkruan ajo e revòltuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!