Të qëndruarit miq me ish-in pas ndàrjes vijon të jetë një temë mjaft e diskutuar në vendin tonë edhe për faktin që ndàrja në përgjithësi koncéptohet si diçka e dhímbshme që përfùndon gjithmonë ké
q!

Por ne kemi pasur mjaft shembuj që tregojnë se jo gjithnjë ndàrjet mund të përfùndojnë me zénka e gríndje. Rasti i Dafina Zeqirit dhe Dj Geek, ka térhéqur sërish vëmendjen e mediave në 24 orët e fundit, për shkak të disa komenteve mjaft emotive që ata vijojnë t’i lënë njëri-tjetrit edhe pas ndàrjes.

Pas pushimeve që i kaluan bashkë në bregdetin shqiptar, Dafina ngríti dýshime për një ríkthím duke thënë se ende ndihet e dashuruar. Autorja e hitit “A je pendu” tha se ka një dashuri të madhe brenda saj, duke mos e përmendur emra, por s’do mend se cili ia ka vjédhur zemrën.

“Jam ende pak e dashuruar se kam dashni shumë të madhe kështu që është ende këtu, brenda meje”, ka pohuar Daffy duke shtuàr se në fàkt do donte të mos dashuronte kàq fort, pasi më parë ka qenë edhe më ndryshe, megjithatë mendon se tashmë nuk mund të ndryshojë më, duke shtuar se dashuria është nga gjërat më të mëdha, bashkë me muzikën”.

Nuk e dimë nëse dyshja mund të rikthéhet bashkë, por duhet të mësohemi me fàktin që mund të mbeten vetëm miq dhe se komentet në profilet e njëri-tjetrit do të vijojnë njësoj si më parë.

Edhe nëse rikthéhen, me siguri që këngëtarja nuk do ta bënte më publike ashtu siç ndodhi pak muaj më parë, kur publikoi foto me Geek, për të cilat u péndua dhe i fshíu menjëherë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!