Epidemiologu i njohur, Vilson Topulli ka hùmbur bétejën me Covid-19 pasditen e djeshme.

Shefja e Insitutit të Shëndetit Publik Silva Bino ka dhënë sot lajmin e hídhur të ndàrjes nga jeta si pàsojë e COVID-19, të kolegut të saj Vilson Topulli.

Bino shkruan fjalët prékëse për kolegun e saj, ndërkohë që e cilëson atë si një njeri të palòdhur, duke théksuar se ai ishte kujtesa e ISHP-së, pasi kishte filluar punë aty që në moshën 19 vjeçare.Koronavirusi, Bino: Kujdesuni për higjienën personale, mos ...

“Kjo pandémi na mori sot kolegun tonë të palodhur, Vilson Topullin. Me Vilin jam njohur gjatë épidémisë së kolerës në vitin 1994. Më pas punova rreth 16 vite me të. Vili ishte personi që njihte çdo skutë që Shqipëri, e njihte vendin dhe këdo që punonte në shéndet publik. Një njeri i palodhur. Ishte historia dhe kujtesa e ISHP ku kishte filluar punën qysh 19 vjeç. Ishte epidémiolog i palòdhur i térrenit. Nuk mund ta dinte se vite më pas një pnéumoni e tillë do ti merrte jetën. Të na falësh Vili që nuk të mbròjtëm e nuk të shpëtuam dot.”- shkruan Bino.COVID-19 i merr jetën epidemiologut të njohur, B - Syri | Lajmi i ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!