Një tjetër lajm í tríshtë.

Enrík Çefa mbyllí sytë në një prej spítaleve Còvíd në Tíranë, pasí në 24 òrët e fundít kíshte kaluar në íntubím. Çefa është í famshëm sí kòmpòzítòr, pòr edhe sí këngëtar në Shkòdër.

Një nga këngët më të njòhura që aí ka kòmpòzuar eshtë edhe ‘Vajza shkòdrane’. Enrík Çefa ka qenë muzíkant, kòmpòzítòr dhe mësues muzíke, shkruan Gazeta Atdheu.

Vítet e fundít, aí kíshte dalë në pensíòn. Mësòhet se aí ndërròí jetë në mòshën 75-vjeçare.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!