Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit 119 persona janë inféktuar me COVID-19.

Po ashtu janë shénuar edhe 2 víktíma nga COVID-19. Dr. Flutura Beqo tha se dy të mòshuar nga Durrësi dhe Korça e hùmbën bétejën së fundmi me vírusin teksa théksoi se në dy spítalet Covid vijon shtimi me pacíentë të dyshuar si të inféktuar.Fluks në spitalin infektiv, mbi 200 të shtruar në 24 orë – RTSH ...

Sa i përket të shëruarve, numri ka qenë i ulët në krahasim me të inféktuarit, pasi vetëm 22 pacíentë në 24 orët e fundit fituan bétéjën me COVID-19. Kurse për rastet e reja, Tirana kryeson me 54, ndjékur nga Kamza me 10, Elbasani dhe Kukësi me 7 dhe Korça me 6.

117 pacíentë janë deri më sot të shtruar në dy spítalet dedíkuar trajtimit të COVID-19, 16 prej të cilëve në terapi intensive dhe 5 në intubim.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/366174747881856/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!