Arbana Osmani më në fund është duke i falur vetes disa ditë relaksi pranë bregdetit të jugut të Shqipërisë. Së bashku me Jonin, Eduartin dhe bebushin që pritet të vi së shpejti në jetë.

Edhe pse në prag të lindjes, Arbana ka vendosur që të pushojë disa ditë në bregdet.

Gjithashtu për herë të parë Arbana, publikon një foto me bíkini por pa ekspòzuar pjesën e barkut.arbanaoarbanao

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!