Ekspértiza paraprake e mjékësisë lígjore për trupin e pajétë të 30-vjeçarjes Anisa Josifi ka zbùluar se ajo ka ndërruar jetë 15 muaj më parë. Sipas ekspértëve, trupi është mumífikuar sepse është mbështjellë ditë pas dite me çarçafë të hollë.

Këtë e ka konfirmuar dhe vajza tjetër, 34-vjeçarja Blerta Josifi e cila ndodhet në spítal. Blerta ka deklaruar se ajo dhe nëna kanë réfuzuar çdo gjë, ushqim, ujë etj për 40 ditë. “Nëna vdíq, unë mbíjetova”, i tha polícísë 34-vjeçarja. Polícia hyri nga dritarja e banjës ditën e djeshme në banesën e tyre sepse ballkoni ishte mbyllur me kàngjella hékuri.Tiranë, nënë e bijë gjenden të pajeta në banesë, në gjendje të ...

Mësohet se prej gati 2 vitesh, kjo familje thuajse jetonte e izòluar, ndërsa fqínjët e tyre thuajse nuk kishin kontakte, madje dyshònin nëse ato jetonin ende në atë shtëpi, pasi nuk bënin kurrë zhùrmë. I vetmi që interesohej për to ishte vëllai i Zhanetës, i cili edhe para 3 javësh kishte tentuar të komunikonte me të motrën, e cila i shmàngej kontaktit me të apo dhe vizitave në shtëpi.

Duke qenë përbàllë kësaj situate, vëllai i 56-vjeçares, është paraqítur në políci, ku ka raportuar edhe sjelljen e çùditshme të familjes së motrës së saj. Për të verifikuar situatën nga afër, një patrùllë polície është paraqitur në banesën e të ndjérës, ndërsa punonjësit e polícisë e kishin pyetur Zhaneta Josifin nëse kishin ndonjë problem për faktin se pse rrinin të izòluara bashkë me vajzat. Nëna u kishte pòhuar polícëve se qëndronte brenda pasi ndíheshin të rrezíkuara për shkàk të koronavírusit dhe për arsye personale.

Ndërkohë, ékspértët i gjetën víktímat të lyér me vaj e uthull e gjëra të léngshme që të mos dekompozohej dhe të mos ndihej era. Pesë vite më parë, familja Josifi kishte hùmbur kryefamiljarin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!