Lékundje térmeti janë ndjerë pak minuta më parë në Detin Adriatik…

Sipas Qendrës Europiane Mesdhetare Sizmologjike (EMSC), lëkundja ka qenë me magnitudë 3. 6 të shkallës Rihter dhe është ndjerë në orën 19:23 minuta.

Tërmeti ka pasur një thellësi prej 28 km, ndërkohë që ndjeshmëria ka qenë e ulët.

Deri tani nuk raportohet për të lénduar apo demë materiale. Siç raportohet, lëkundjet e tërmetit janë ndjerë shumë, ndërsa banorët kanë dalë nga banesat në panik.

Emsc

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!