Transporti urban do të vijojë punën edhe të hënën e çdo ditë në vijim. Mësohet se Shoqata e Transportit ka anùluar vendimin e marrë një ditë më parë, teksa njoftuan se të hënën e ardhshme do të ndërprísnin shërbimet, pasi pësuan miliona lekë hùmbje.

Por, tashmë, ky vendim është anùluar dhe autobusët, edhe të hënën, do të jenë në shërbim të qytetarëve, raporton Dosja.al.

Një ditë më parë, Shoqata e Transportit Urban njoftoi se lëvizja e autobusëve do të ndërpritet sërish ditën e hënë, vetëm pak ditë pasi nisi aktivitetin e tijMbyllet sërish transporti urban, nga e hëna asnjë autobus në ...

Shkak për këtë rimbýllje, u lajmërua se ishte bërë hùmbja që kompanitë e transportit kanë pësùar këto ditë që kanë qenë në punë.

Për shkàk të masave të marra nga pandemia e koronavírusit, autobusët kanë lëvizur me vetëm 30% të kapacitetit të tyre, duke mos sjellë asnjë të ardhur për kompanitë në fjalë.

Ndër të tjera, operatorët shpreheshin se çdo ditë kanë hùmbur rreth 3 milionë lekë të vjetra naftë, dhe këto para nuk kompensohen nga udhëtarët pasi autobusët lëvizin pothuajse bosh.Transporti urban do të mbyllet sërish, nga e hëna asnjë autobus në ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!