Alketa Vejsiu është një prej personazheve të ekranit që jetën private e ka mbajtur gjithmonë të tillë.

Asnjë foto me bashkëshortin apo fëmijët në rrjetet sociale, të cilat ajo i përdor vetëm për të promovuar jetën e saj profesionale, por edhe pushimet, por pa zbuluar asnjë foto nga familjarët e saj.

Megjithatë në një video të shkurtër të postuar në instagram Alketa ka treguar një pjesë të portretit të së bijës ndërsa është duke e puthur.

Nikol është rritur shumë dhe krahas videos Alketa shkruan: “Mami Keta puth të bijën, vajzën më të bukur, të zgjuar dhe të mrekullueshme që do të dëshiroja të kisha”.

Nikol është fëmija i parë i moderatores e cila ka gjithashtu edhe një djalë nga martesa e saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!