Janë arréstuar dy eféktivë të polícísë Rrugore, pasi akùzohen se i kanë kërkuar séks dhe para një shofereje, për t’i kther fuoristradën ‘’Range Rover’’ që ishte bllokuar nga shtatori i 2019-s.

ReportTv mëson se të arrestuarit janë Laurenc Duda dhe Henrik Zelija të cilët mbrëmjen e djeshme rreth orës 11:00 janë ndàluar në zbatim të urdhrit të pròkurorit Behar Dibra.

Ka qenë shoferja ajo e cila bëri ankésën, pasi sa herë paraqítej për të marrë mjetin, i nxírrej një péngésë nga dy polícët.Albanian Police Hand Out Fines For Violations of Coronavirus ...

Henrik Zelija rezulton se ka mbajtur detyrën e ofícerít të Polícísë Gjyqésore pranë Komísaríatit Rajonal të Polícísë Rrugore Tiranë, ndërsa epròri i tij ka qenë Laurenc Duda shef séksioni për vérifikimin e shkéljéve administrative.

SPAK bën me dije se ‘’janë siguruar prova se me veprimet dhe mosveprimet me dàshje, në një periudhe kohore relativisht të gjatë, kanë zvàrritur procédurat ligjore të dorézimit të automjetit me qéllim pérfitimin e favoreve të mësipërme, duke konsumuar elementë të shpérdorimit të detyrës dhe të korrupsionit pasiv’’.

Ky është rasti i parë kur SPAK që pas krijimit vë në prànga zyrtarë si në këtë rast pòlicë për aféra séksuale dhe kòrrupsíoni.Policia e Shtetit

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!