Era Istrefi bëri 26 vjeç 4 ditë më parë dhe pas kthimit nga udhëtimi e priste në shtëpi një super sùrprizë e organizuar nga motra e saj Nora, miq dhe familjarë të saj.

Krahas sùrprizave të shumta ajo që të binte në sy ishte edhe pjesmarrja e Robert Berishës në festë.

Ai e ka treguar vazhdimisht se ruan një raport shumë të mirë me Norën, por edhe me familjen e saj pavarësisht se janë ndàrë dhe këtë e vërtetoi edhe njëherë me pjesëmàrrjen e tij në festën sùrprizë të Erës.

Roberti dhe Nora edhe pse janë ndàrë tashmë prej gati një viti, vazhdojnë të jetë shumë të lídhur me njëri tjetrin për shkàk të vogëlushes Renee e cila në momentet më të rëndësishme të jetës së saj i ka të dy prindërit pranë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!