Çéshtja e màshtrimit të çiftit zviceran nga Loredana Zefi, është rikthýer sërish në vémendje, pasi në një intervistë të fundit, zonja Petra Z. është shprehur se është rrénuar aq shumë ekonomikisht, saqë nuk ka para që të paguajë as fùnéralin e të ëmës.

Petra dhe bashkëshorti i saj préténdojnë se kanë hùmbur një tòtal prej 655,000 eurosh, duke e patur të pàmùndur të paguajnë shpénzimet edhe për fùneralin e të ëmës. Pas kësaj déklàrate ka reàguar një reper i njohur gjerman që quhet Bushido, i cili duket se i ka dàlë kùndër Loredanës.Bushido Jeder bekommt, was er verdient. Photo by Bushido on July 15, 2020. Image may contain: one or more people, people standing and beard

Ai është shprehur i gatshëm për të ndihmuar financiarisht “víktímat e Loredanës”, ndërsa ka nisur edhe një fùshatë për të mbledhur fonde.

“Unë e kam ndjékur çéshtjen për një kohë të gjatë. U tríshtòva që nga fillimi sesi shkoi. Kjo më préku shumë. Dua të ndihmoj familjen. Fàti e ka gòdítur shumë kéq. Të gjithë janë të vétëdíjshëm për atë që po kàlojnë. Vetë, më duhej të vàrròsja dy prindërit e mi”, është shpréhur reperi i njohur mes tjerash.

Kur Petra Z. dëgjoi për dëshirën e Bushido-s për ta ndihmuar, ajo u béfàsua:

“Kjo është e mrekullueshme”, tha ajo. “Një dhùrim i tillë do të më léhtésonte jàshtézakonisht shumë”.

Sepse nuk është vetëm fùnérali që e shqétëson atë financiarisht: “Unë kam fàtùra të pàpàguara rreth 46,500 CHF (43 mijë euro)”.

Prej dy ditësh, rrjetet sociale, veçanërisht Twitter dhe Instagrami po “vlòjnë” nga hashtag-u #boycottLoredana që kërkon të bòjkòtohet në tërësi véprimtaria e saj muzikore.

Kjo shihet si shénjë révòlte për historinë e reperes shqiptare me çiftin zviceran që e kanë àkùzùar për zhvàtje në vlerë prej afro 1 milion frangash zvicerane.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!