Ambasada e Gjermanisë në Tiranë bën me dije se ka mbyllur Zyrën e Vizave dhe Pashaportave për shkak të situatës aktuale të rënduar nga koronavirusi. Zyra është mbyllur sot për arsye parandaluese.

Kjo do të thotë se nuk do të vijohet me datat e aplikimit apo procedurave për vizë. Personat e interesuar për këto shërbime duhet të presin një datë të re për të aplikuar.

“Prejt ditës së sotme, e hënë 20 korrik 2020, nisur nga gjendja aktuale Zyra e Vizave dhe e Pashaportave të Ambasadës Gjermane në Tiranë është e mbyllur për arsye parandaluese. Personat e prekur nga mbyllja e zyrës do të marrin në momentin më të parë të mundshëm një datë/orë të re aplikimi. Ne do të informojmë përmes faqes së internetit apo Faceboouk-ut sapo zyra të rinisë veprimtarinë e saj. Lutemi për mirëkuptimin tuaj. Në raste urgjente konsullore mund të na kontaktoni përmes numrit të shërbimit të gatshëm 068 202 9109. Lutemi për mirëkuptimin tuaj që përmes këtij numri nuk mund të japim informacione rreth datave të aplikimit apo procedurave për vizë”, thuhet në njoftimin e Ambasadës Gjermane.Featured image of article: Koronavirusi/ Ambasada Gjermane në Tiranë njoftim të rëndësishëm për qytetarët shqiptarë, ja çfarë ndodh me vizat

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!