Sot u trànsmetua takimi i parë i Jasminës dhe Andit, pas momentit që ata të dy u deklaruan për njëri-tjetrin.

Ndonëse prítej që ky takim të ishte më i ngrohtë dhe pasíonant, gjërat mes tyre nuk shkuan ashtu siç menduam.

Ata të dy dukeshin më të ftohtë me njëri-tjetrin dhe madje as në studio nuk munguan debàtet e fòrta të çiftit.

Pas takimit ata debàtuan për faktin se Andi flet në prapaskénë me vajzat e tjera, Sarën dhe Olën, që Jasmina pretendon se nuk i ka mirë marrëdhéniet.

Ajo u shpreh se Andi ngàcmohet me vajzat e tjera dhe se e bën këtë gjë për ta pròvòkuar Jasminën.

Këtë gjë e pohoi edhe vetë Andi, sepse u shpreh se dëshiron ta provojë edhe Jasmina se si ndihet ai kur ajo flírton me djemtë e tjerë.

Ndërkohë pas debàtit, Jasmina shpérthéu në të qàra dhe u shpreh se ndihet shumë e lodhur.

“Jam lodhur sinqerisht nga gjithë këto. Nuk më është dashur të lùftojë për një mashkull dhe ai e bën sikur unë duhet të lùftoj çdo ditë për të. Ai çdo ditë ndryshon. Një ditë më thotë të dua si motër si shoqe, një ditë thotë më bëre për vete se më pëlqen se folëm bukur. Të rri ta pres ulur këtu unë derisa t’i vijë mendja atij”, u shpreh Jasmina mes lòtësh.

Më pas Andi u ngrít dhe i dhuroi puthje e përqafime Jasminës për ta qetësuar. Andi u shpreh se Jasmina mendon më shumë seç duhet dhe se kjo gjë i ndíkon negativisht.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!