Një ndër figurat më të dashura të ekranit shqiptar, moderatorja Nevina Shtylla, ka realizuar së fundmi një bashkëbisedim në InstaStory me ndjékésit e saj.

Nevina i ka dhënë të gjithëve mundësinë t’i bëjnë pyetje të ndryshme për të shuar kuriozitetin e tyre dhe ne u bëmë kuriozë të lexojmë përgjigjet.

Dikush e ka pyetur moderatoren për një anë të keqe të sajën dhe Nevina s’ka vonuar me përgjigjen.Moderatorja e 'Top Channel' flet hapur, tregon tiparin e saj “të ...

Në fakt, në tiparin e saj “të errët” duhet të gjejnë veten shumica prej nesh, pasi moderatorja është pak gjumashe dhe i urrén takimet e mëngjesit!

“Një gjë të kéqe që njerëzit s’dinë për ty”- ishte pyetja të cilës Nevina iu përgjigj:

“Nëse lini takim shumë herët në mëngjes me mua dhe ju them që jam nisur, po vij… Takimet nga ora 10 e më pas janë më frytdhënëse. Jo një njeri mëngjesi.”- shkruan ajo.

Ah moj Nevina, sa mirë të kuptojmë! Sa i ëmbël të bëhet gjumi i mëngjesit kur ke plane që herët!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!