Vetëm 1 javë pas publikimit të këngës “Madonna”, Mozzik ka arritur në 7.8 milionë klikime në YouTube në momentin që flasim (10:30).

Nëse jeni të interesuar mund të lexoni edhe për shpjegimin e këngës më poshtë:

Ndoshta një pjesë e meritës për këtë rékord, duhet t’i shkojë TikTok-ut, pasi në këtë medium kënga është kthéer në një sfídë. Sfída është shumë e thjeshtë mjafton të vini këngën dhe të filmoni reagímin e një pjesëtari të familjes teksa e dëgjon, si rasti i mëposhtëm.

https://www.youtube.com/watch?v=EgPkll0fk1Q

Deri më tani reagímet kanë qenë epike, por në të njëjtën kohë edhe shumë krítíke kundrejt këngës së Mozzik-ut. Pas këtyre Mozzik, ka kthyer një përgjigje në Instagram-in e tij ku ndryshon tekstin e këngës.

Duket sikur Mozzik di si t’i kalojë me sportivitet krítíkat.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!