Pasi dògji rrjétin me “Madonna” dhe “PP” në bashkëpunim me Kidën, Mozzik e çoi në një nivel tjetër shprehjen “s’keni parë gjë akoma” dhe është gati sërish të thýejë të tjera rékorde.

Reperi i sukseshëm sapo ka publikuar këngën e tij të re të titulluar “Baby” dhe nëse po prisni të ishte në shqip, jo, kënga është gjermanisht dhe duket mjàft ritmike. Reperi si gjithmonë ka ditur si të gòdasë.

Kjo është kënga e dytë e albumit MozzArt, i cili del më 31 korrik.MOZZIK 3 Kong me spote dalin deri me 31 KORRIK qe jon pjese e Albumit, e me 31 korrik del komplet albumi 🔥🔥🔥 #MozzArt #2EURO Sa po presin Albumin ? 🤍 Photo by MOZZIK on June 14, 2020. Image may contain: 7 people, text

Po ashtu, Mozzik do sjellë edhe një bashkëpunim tjetër me Kidën të titulluar “Kërkun” dhe mesa kemi dëgjuar do jetë pa videoklip.

Duket se kjo është vera e reperit, i cili gjatë kàràntinës ka dérdhur në vargje e nota të gjithë frymëzimin e tij dhe po sùrprízon çdo javë fansat me projekte të reja.

Deri në fùnd të kësaj vere, ku i dihet sa këngë të reja mund të vijnë nga Mozzik!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!