Teksa jépte làjmet në ekran, spíkerja nga Ukraina e quajtur Marichki Padalkos ka pérjétuar një situatë të síklétshme.

Gjatë kohës që fliste, ajo ka ndjérë diçka në gojën e saj dhe ka vendosur dorën, mirëpo në atë moment i ka rénë njëri prej dhëmbëve.

Padalkos e ka màrrë në dorë dhëmbin e saj dhe pa u pénguar nga ky fàkt, ka vazhduar të japë làjmet.

Video e saj ka bérë së fundmi xhiron e rrjetit dhe të gjithë janë hàbitur me qetësinë e spikeres, e cila me dhëmbin e saj në dorë ka vazhduar të ràpòrtojë làjmet.

Madje, véprimi i saj plot profesionalizëm është duàrtrokitur nga publiku.

Për më tepër, ndíqéni vetë videon e momentit të síklétshëm:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!