Shqipëria nuk është përfshirë në listën e vendeve për të cilat hapen kufijtë e jashtëm të Bashkimit Europian prej 1 korrikut.

Këshilli i BE-së ka miratuar listën e vendeve që do u híqet kufízimi i udhëtimit dhe në këtë listë nuk është Shqipëria.

Të gjithëve po na qan zemra prej këtij vendimi, pasi duket se pandemía na e ka kufízuar shumë hapsirën.MARINA VJOLLCA Une me mend jam ne Honolulu, po ju?🤪 Photo by MARINA VJOLLCA on June 30, 2020. Image may contain: 1 person, standing, tree, sky, outdoor, nature and water

Këtë problem duket ta ketë edhe Marina Vjollca, e cila ka ndarë pak më parë në Instagram një foto nga arkiva e saj e pushimeve, ku shkruan:

“Unë me mendje jam në Honolulu, po ju?”

Epo le të themi se ne kemi disa muaj që kemi nisur udhëtimet imagjinare nëpër botë që fatkéqësisht duket se do jenë për shumë kohë të tilla.

Megjithatë, çdo e keqe e ka një të mirë dhe në rast konkret e mira është kthími i vëmendjes nga Shqipëria dhe perlat e saj nga veriu në jug.MARINA VJOLLCA Sonte best off “Klanifornia” 📺 Photo by MARINA VJOLLCA on June 27, 2020. Image may contain: one or more people, people standing and closeup

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!