Pasi dògji rrjetin me “Madonna” dhe “PP” në bashkëpunim me Kidën, Mozzik është gati t’i vërë sërish flàkën rrjetit e të thýejë të tjera rekorde.

Vetëm pak minuta më parë, reperi ka paralajmëruar projektin e ri i cili do të jetë pjesë e albumit të tij “MozzArt”.

Kënga do të titullohet “Baby” dhe për të do të presim edhe 3 ditë të tjera.

Pra, hiti i ri i Mozzik publikohet më 17 korrik dhe jemi tepër kuríozë ta dëgjojmë.

“Konga e dytë e Albumit
” MozzArt ” BABY publikohet me datën 17 Korrik 🐐🐐🐐”- janë fjalët e tij në postim.

Duket se kjo është vera e reperit, i cili gjatë kàràntinës ka dérdhur në vargje e nota të gjithë frymëzimin e tij dhe po surprizon çdo javë fansat me projekte të reja.

Deri në fund të kësaj vere, ku i dihet sa këngë të reja mund të vijnë nga Mozzik!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!