Pak kohë më parë, deklarata e Labinot Tahirit për koronavírusín që është “një génjéshtër” bëri bujë në media dhe jehona e saj vijon edhe sot e kësaj dite, kur Kosova dhe Shqipëria po pérballen me një numër të madh të ínféktuarish dhe víktímash në ditë.

Dhe ja pak më parë, Arta Jashari, soprano dhe vajza e Baki Jasharit, kompozitor i njohur në Kosovë, ka réaguar publikisht për të atin që është ínféktuar nga vírusí dhe i ka drejtuar edhe një mesazh Labit.

Përmes një postimi në Facebook ajo i vërteton këngëtarit Labinot Tahiri se vírusí jo vetëm që nuk është génjéshtër, por prék dhe njerëzit pranë teje, duke u rrézikuar jetën atyre.

Arta ka treguar se po kùjdeset për të atin dhe po lyp për ínsùlínë, për të cilën ka névojë babai i saj në këto momente.

“Hajde Lab, ma këndo ndonjë këngë se kjo është jeta ime që 3 javë. Edhe unë jam solokëngëtare/muzikante, sikur ti – veç me 3 diploma, 2 prej tyre evropiane. E kam lënë kàrrierën në Berlin për të kontríbuar për Kosovën. Sonte kam dalë me lýpë një copë letre për të siguruar ínsùlínë për drejtorin, dírígjentín, kompozitorin, Baki Jashari – babain tim, si qytetar i Republikës së Kosovës”, ka shkruar ajo në Facebook.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!