TikToku është padyshim aplikacioni më i përdorur i momentit, teksa gjatë pandémisë bëri namin.

Mirëpo, disa ditë më parë qeveria amerikane tha se po planifikon të ndàlojë përdorimin e Tik Tok dhe të gjithë aplikacioneve kineze.Instagram Taps TikTok Creators in India as It Begins Testing Reels ...

Dhe kush përfitoi nga ky lajm?

Instagrami, që nuk ka hùmbur asnjë moment dhe po teston tashmë një opsion të ri, të ngjashme me TikTok-un.

Opsioni i ri quhet Instagram Reels sapo është lançuar në Indi dhe së fundmi është i aksesueshëm në Francë, Gjermani dhe Brazil.TikTok or Instagram? Depends on who you're trying to reach ...

Instagram Reels i lejon përdoruesit të krijojnë video 15 sekondëshe duke përdorur këngë të ndryshme.

Opsionet e tij përfshijnë, filmim, filtra dhe muzikë dhe nëse TikTok ndalohet në SHBA atëherë ky do jetë trendi i ri.

Ky opsion mund të përdoret njësoj si Boomerang apo Instagram Live- dhe do t’ju shfaqet sapo hapni ekranin e Instagram-it tuaj. Mjafton vetëm të mbani shtypur për pak derisa videoja 15 sekondëshe të jetë kryer. Më tej mund ta editoni me gjithë mundësitë që do t’ju shfaqen aty.Instagram Reels: How to Create TikTok-Style Videos | NDTV Gadgets 360

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!