Këngëtarja Rozana Radi ka réaguar àshper ndàj atyre që nuk mbàjnë màskë në këtë periudhë pàndemie.

Përmés një statusi në Instagram, ajo ka treguar se aktualisht miqtë e saj janë të shtrùar në spítal duke u kùruar nga koronavíusi.

Rozana shprehet se ata janë të moshës së re dhe se gjéndja e tyre është përkéqësuar. Mes të tjerash ajo i qùan injòrantë ata që nuk mbàjnë màskë dhe rrezíkojnë jo vetëm veten por edhe të tjerët.

“Për mua cdo individ i cili nuk mban màskë, nuk mban dístancím socíal është një “ínjòrant” dhe kjo pandemi më bëri të kuptoj që Shqipërinë e shkàtërruàn shqiptarët.

S’më plàs fare për politikë as s’dua t’ja di… Kam miq të shtrùar në spítal, të cilët janë mosha ime dhe janë kéq. Ndàj ju lutem nëse keni ndërmend të merrni në qàfë ata që i respektojnë këto rregulla, lídhni një gur në qàfë vetë dhe mbýsni veten tuaj”- shkruan Rozana Radi në Instastory.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!