Një grua që dàllohet se është nga Veriu i Shqipërisë për nga diàlekti, ka kërkuar kòkrrat e domateve dhe të speceve, në degët e bimëve të hàshàshit.

Ajo ka xhiruar një video, që tashmë është bërë vírale në rrjetet sociale dhe kërkon që bima të nxjérrë kòkrra.

Por, mesa duket ende se ka kuptuar që përpara syve nuk ka asnjë rrënjë domateje apo speci të mbjellë, por hàshàsh, raporton Dosja.al

O të shkrétat domate morina, ku do t;ju ha unë morina. Ku i kë koket moj domate, ku i ke koket moj spece, oj qoftë beku…o Zot po taj na ke në dorë…,”- dëgjohet të thotë gruaja në video.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!