Ditën e sotme, qeveria ka marrë màsa të àshpra për të lùftuar përhàpjen e COVID-19, dhe ka vendosur të ndàlojë hapjen e klubeve të natës, diskove dhe Lounge Bareve apo shërbimeve të ngjashme si në ambiente të hapura ashtu edhe në ato të mbýllura.

Në rast shkélje të këtij vendimi bizneset do të dénohen me 30 milionë lekë të vjetër gjòbë dhe me pezùllim të aktivitetit deri në 1 vit.

Personazhe të njohur të showbiz-it kanë réaguar lídhur me këto masa, shumica prej të cilëve duket se s’kanë qenë dakord me këtë vendim.

Mes tyre është Florjan Binaj, i cili ka shpërndàrë një post tepër irònik, me nota humor dhe me mesazh tepër të qartë.

Sipas një studimi të Universitetit të Surrelington në Tirinois të Maçaçuets, Covid-19 transmetohet edhe nëpërmjet notave të muzikës sidomos pas orës 20:00. Ky universiteti gjet tek një këngë një notë Do dhe një notë Sol pozitive me Covid, ndërkohë që tamponi i është bërë Mi-së, La-së dhe Re-së, ndërkohë Fa-ja dhe Si-ja kanë dalë negative në test.

Kujtojmë se artistët kanë paralajmëruar edhe një pròtestë sonte në orën 20:00 para KryeministrisëFLORJAN Policia ka shpallur në kërkim çelësin e solit... Photo by FLORJAN on July 20, 2020.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!