Moderatorja Fjoralba Ponari ka vendosur të kalojë sot pak kohë me ndjékësit e saj në rrjete sociale, duke i dhënë atyre mundësinë t’i bëjnë pyetje në InstaStory.

Kështu, ajo ka mundësi të bashkëbisedojë me fansat dhe të shkémbéjnë mendime të ndryshme.

Mirëpo, pyetjet nuk kanë nisur aq mirë pasi dikush i ka përmendur Fjoralbës një “boss”.E dinim që Fjoralba Ponari ka të dashur, por nuk e dinim që është ...

Ka ende nga ata persona që mendojnë se pas vajzave të sùksésshme që arrijnë diçka në jetë, fshíhet një mashkull me para.

“Ku e ke bossin e madh?”- është pyetja e drejtuar moderatores, të cilës nuk i ka pëlqyer àspàk.

Ndaj Fjoralba s’ka vònuar t’i kthéjë përgjigjen e mérituar.

“I thashë të kalonte nga shtëpia jote, që të kesh me çfarë të shtysh muajin. Mentaliteti tipi i një shqipoje ky.”- shkruan ajo, sigurisht e zhgénjyér nga pyetja që i është drejtuar.

Fjoralba ka treguar gjithmonë se është një “maníake” e punës dhe veçmas televizionit, ajo punon edhe në klíníkën e saj si stomatologe, profesion për të cilin ka studíuar më herët.

Pra, moderatorja s’ka nevojë për një “boss të madh”, pasi është bossi i vetes!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!