Megjithëse shpesh shohim vetëm vajzën e saj të vogël në rrjete sociale, këngëtarja Fjolla Morina është gjithashtu nënë e një vajze nga një marrëdhënie e mëparshme.

Ajo quhet Lediana dhe jeton me të atin e saj, ndërsa shpesh takon edhe të ëmën dhe kalon kohë me të.

Vajza e Fjollës ka festuar ditëlindjen dhe këngëtarja ka ndarë një foto nga festa speciale për të bijën.

Lediana shfaqet me tortën në duar dhe është rritur shumë nga hera e fundit që e kemi parë.

Këngëtarja i ka bërë të bijës urimin më të ëmbël të ditëlindjes, duke i uruar të mira nga zemra siç vetëm një nënë di.

“Edhe 100 vite 🎂❤️Mamit !! Paç bekimin e Zotit dhe të rritesh e rrethuar me dashuri dhe lumturi🙏☝️ Ti je gëzimi,buzëqeshja.Uroj që në jetë,të jesh e plotësuar dhe e realizuar bija ime!! Suksesi të ndjektë në çdo hap të jetës 😍Të dua shumë mami 💎”- janë fjalët e Fjollës në postim.

Gëzuar ditëlindjen Lediana!Fjolla Morina Edhe 100 vite 🎂❤️Mamit !! Paç bekimin e Zotit dhe të rritesh e rrethuar me dashuri dhe lumturi🙏☝️ Ti je gëzimi,buzëqeshja.Uroj që në jetë,të jesh e plotësuar dhe e realizuar bija ime!! Suksesi të ndjektë në çdo hap të jetës 😍Të dua shumë mami 💎 Photo shared by Fjolla Morina on July 13, 2020 tagging @fidanmehmeti__, and @mrfisher.restaurant. Image may contain: 1 person

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!