Fifi ka pësuar një aksídent automobilistik pasditen e sotme dhe momenti është fotografuar nga njerëzit e pranishëm në vendngjarje.

”Prive.al” raporton se aksídenti ka ndodhur në Tiranë, teksa sipas pamjeve kuptohet se artistja gëzon shëndet të plotë ndonëse démet materiale janë të konsíderueshme.

Në vendin e ngjarjes ka mbërritur shpejt Polícia e Shtetit ku të pranishëm kanë qenë dy shoferët e automjeteve të përfshíra në këtë aksídent.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!