Prej kohësh në media është komentuar raporti mes dy këngëtarëve, Fifi dhe Flori Mumajesi.

Herë pas here ata janë shfàqur të afërt në publik duke i shtùar fansave dýshimet se mes tyre ka diçka më shumë se shoqëri.

Dyshja nuk ka pranuar asnjëherë të ketë ndodhur diçka mes tyre, ndërsa kanë vazhduar të lënë kùriozë fansat për një bashkëpunim.

Kjo është pyetja më e bërë prej kohësh për Florin dhe Fifin: A do të sjellin një bashkëpunim?Detajet që tregojnë se Fifi dhe Flori mund të jenë në një lidhje ...

Këtë pyetje këngëtares ia bënë sërish në rubrikën “Kutia e pyetjeve” në “Prive”.

“A do të vijë ajo ditë bashképunimi me Flori Mumajesin?”- ishte kùrioziteti i fansave të cilit Fifi iu përgjigj:

“A t’ia bëjmë pyetjen Florit? Flor, kur do të vijë bashképunimi jonë së bashku?”- ka thënë ajo, duke ia lënë në dorë producentit.

Méqë ia pàsoi kaq bukur, po presim një përgjigje nga Flori! Do të ketë apo jo një bashképunim me Fifin?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!