Janë siguruar dy foto të motrave Josifi Anisa dhe Blerta të cilat trònditën kryeqytetin në mbrëmjen e dy korrikut kur, Anisa bashkë me të ëmën Zhanetën u gjetën të pajétë në banesë ndërsa Blerta në gjéndje të réndë.

Anisa trupi i i të cilës u gjet gjysmë i dekòmpòzuar së bashku më të motrën Blertën rezulton se nuk kanë kurrë nga vendi sipas sistemit TIMS mëson Top Channel.

Por ndërkohë që brenda banesës kishin mbetur ende gjùrmët e tràgjedisë qe u konsùmua pas këtyre mùreve, sot nisi edhe nxjerrja e objekteve nga banesa, mes tyre edhe dysheku ku u dérgj e pajétë për muaj me radhë Anisa Josifi.

E ëma e saj , Zhaneta, dhe e motra Blerta, kishin vendosur edhe ventilator, për të larguar inséktet dhe kùndërmimin e réndë nga trupi i pajétë i Anisës. Në këtë shtrat vajza që gjét gjysmë e dekòmpòzuar, lyhej nga e ëma dhe e motra me vaj e uthull, në prítje të ríngjalljés.

Siç u raportua më parë nga Top Channel, familja Josifi në kohën kur ishte në Përmet ishte angazhuar me Kishën Evangjeliste Norvegjeze, ndërkohë pas mbërrítjes në Tiranë ata frekuentonin ambientet e séktit të Déshmitaréve të Jahovait. Ata u larguan nga Përmeti rreth dy vjet më parë dhe me ardhjen në Tiranë u angazhuan me Dëshmitarët e Jahovait. Kjo vërtetohet edhe nga provat e gjetura nga polícia në banesën e tyre në Kombinat.

Burime për Top Channel bëjnë me dije se në vendin e ngjàrjes janë gjetur libra të tillë si “Kulla e Rojes” botim ky i Déshmitaréve të Jahovait.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!