Disa ditë më parë, rrjeti u pùshtùa nga lajmet se pas këngës “Ku mete” me të cilën dògji vendin, Enca kishte bashkuar fuqitë me një reper të ri shqiptar.

Fjala ishte për Don Xhonin, fenomenin e karantinës i cili vòdhi zemrat e publikut me freestyle dhe tashmë po sjell projekte të reja njëri pas tjetrit.

Bashkëpunimi i dyshes është gati dhe këtë lajm e ndàu vetë Enca në Instagram. Ajo publikoi një foto me reperin, fytin e të cilit e kishte rrethuar me flokët e saj.only.doni

Enca tregoi se kënga e re është gati, mirëpo duhet të plotësohet vetëm një kusht që ajo të publikohet!

Në foton e tyre duhet të arrihen 50.000 komente, në mënyrë që ta dëgjojmë sa më parë këngën e re.

Ndërkohë, ende nuk e dimë si titullohet ky projekt dhe po e presim plot kuriozitet këtë bashkëpunim!ENCA 50.000 comments and ITS OUT ! GO! 🔥 Photo shared by ENCA on July 21, 2020 tagging @iljanstermolli, and @don_xhoni. Image may contain: 2 people

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!