Dojna Mema ka cékur temën e vírgjërísë në një nga postimet e saj në Instagram, ku një ndjékëse e ka pyetur nëse është normale të jesh e vírgjër 19 vjeçe.

Në një postim në Instastory, moderatorja e njohur shprehet se nuk është normale që ka ende njerëz që pyesin për vírgjërínë në këtë kohë.

Dojna Mema thékson se një vajzë e mirë, e emancipuar apo e pérdalë nuk përcaktohet nga cípa e vírgjërísë:

“Nuk është normale që ka njerëz që pyesin për vírgjërínë, aq më tepër vajza. Njëherë e mirë: Një cipë nuk e përcakton sa vajzë e mirë, e emancipuar, e përdalë apo e prapambetur je. Nuk tregon asgjë për ty por tregon gjithçka për dikë që ta vë në dukje apo ta bën si pyetje!

Dojna flet edhe për ata meshkuj të cilët përhapin fjalë për vajzat që i réfuzojnë duke thënë :” E kam pasur unë atë”.

“Janë këta meshkujt në tentativë që shoqërohen nga të ngjashmit e tyre. Mos e vrít mendjen”, shkruan moderatorja.

Dojna komunikon shpesh me ndjékësit e saj në Instagram nëpërmjet “Ask me a question” dhe nuk i mban për vete këshillat sa herë që dikush ka nevojë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!