“Déshmitarët e Jehovait” kanë réaguar sot përmes një deklarate për ngjàrjen tràgjike që ndodhi në Kombinat, ku nëna me dy vajzat u vetëflíjùan për t’u ríngjallur në një jetë më të mirë.

Në réagimin e bërë sot publik, zëdhënësi Arben Lubonja thotë se anëtarët e familjes Josifi jo vetëm që nuk kanë qenë pjesë e organízatës por as nuk janë shoqëruar ndonjëherë me Déshmitarët e Jehovait.

“Po informojmë mediat dhe opinionin e gjerë që po ndjék zhvillimin e këtyre ngjàrjeve, se pjesëtarët e familjes Josifi jo vetëm që nuk kanë qenë pjesëtarë të organízatës tonë, por as nuk janë shoqëruar ndonjëherë me Déshmitarët e Jehovait”.Dëshmitarët e Jehovait' në Tiranë: Familja Jozefi asnjë lidhje me ...

Më tej në déklarëte thuhet se përpjékjet për ta lídhur këtë ngjàrje, apo çdo element tjetër të saj me besimin e Déshmitarëve të Jehovait është krejtësisht e pabazë, madje fýese për besimin tonë.

“Déshmitarët e Jehovait kanë pikëpamjen e Zotit për jetën dhe e çmojnë atë si gjënë më të shtrenjtë. Vetëvràsje me pretendimin për të shkùar në një jetë më të mirë, nuk përputhet në asnjë mënyrë me besimin e ‘Déshmitarëve të Jehovait’”.

Nënë e bijë, Zhaneta dhe Anisa, u gjetën të pajéta, dhe sipas ekspértízës mjéko-ligjore shkàkù i vdékjes ka qenë mosùshqýerja.

Nëna e ka mbajtur vajzën Anisa të pajétë prej muajsh në shtëpi, duke pritur për ringjalljen e saj dhe duke e lyér me vajra për të mos u dékompòzuar.

Fatmirësisht vajza tjetër Blerta ndodhet në spítal, nën mbikëqýrjen e mjékëve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!