Dy ditë më parë Ledri festoi ditëlindjen, duke marrë urime të shumta nga miq e familjarë.

Reperi ndàu një postim në Instagram, ku shprehej se dëshira e tij ishte të kthéj në koncerte e të festonte me publikun dhe mbéshtétésit e tij.

Si duket nuk ka vonuar shumë dhe dëshira e tij është realizuar, pasi ditën e sotme autori i hitit “MEM” ka qenë në një koncert në Durrës.

Sigurisht që si një nga artistët më të dashur shqiptar, Ledri mblodhi rreth vetes fansa të shumtë, që festuan nën tingujt e muzikës duke harruar pandéminë siç po shohim të ndodhë shpesh.

Ashtu si në koncertin e Dafinës, edhe të Ledri është vënë re se mungonte distancimi social dhe mbajtja e màskave, në një kohë kur ekspertët po bëjnë thírrje që vënía e màskave të bëhet e detyrueshme me ligj.

Mirëpo, atmosfera në koncerte, ndonëse në ambiente të hapura, duket larg asaj që parashikohej kur u mor vendimi për hapjen e bareve.

Në një kohë kur numri i të inféktuarve po rritet me shpejtësi është shumë e rëndësishme që të rritet ndërgjegjësimi dhe të jemi të vetëdijshëm për rrézikun që na kànosét.

Megjithëse të gjithë e meritojmë të bëjmë qejf këtë verë pas karantinës, le të mos harrojmë se vírusi është ende në mesin tonë.

SQARIM! Pròblematíka në fjalë nuk lidhet me artistët, por me organizatorët dhe sigurisht neve, publiku, që duhet të ndërgjegjësohemi për situatën aktuale.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!