4 víktíma të tjera janë shënuar në vend nga covid-19. Një 43 vjeçar nga Kamza, pa sémùndje të tjera, i intùbuar dhe në gjéndje të réndë prej disa ditësh nuk ka mundur të mbijetojë megjithë përpjékjet e médha të stafit mjékësor.

E kanë hùmbur bétejën me virùsin e rrézikshém edhe një 60 vjeçar nga Shkodra, një 64 vjeçar nga Durrësi në Spítalin Inféktiv dhe një 61 vjeçar nga Tirana në Spítalin ‘Shefqet Ndroqi’, me sémundje bashkéshoqéruese.

Po ashtu nga 501 testime, 102 qytetarë kanë rezultuar pozitivë. Shpërndarja gjeografike e rasteve është si vijon:I infektuar me COVID, ish-mjeku i hematologjisë i intubuar te ...

67 raste në Tiranë, 5 në Shkodër, nga 4 raste në Krujë, nga 2 raste në Berat, Kavajë, Peqin, nga 1 rast në Durrës, Has, Korçë, Lezhë, Lushnjë, Vlorë, Sarandë.

Vijon të ketë shtríme të reja në të dy spítalet dhe situata paraqítet seríoze. Aktualisht në dy spítalet COVID, në spítalin Inféktiv dhe spítalin “Shefqet Ndroqi” po trajtohen 110 pacíentë, 14 në térapi inténsive dhe 1 i intùbuar.

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 501 testime për të dyshùar të prékur me COVID19, nga të cilat janë konfirmuar 102 raste pozitive.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!