5 víktíma të tjera janë shënuar nga covid-19 dhe 104 raste të reja janë konfirmuar në 24 orët e fundit.

Nuk e kanë fituar dot bétéjën në spítalín COVID1 një 45 vjeçar nga Tirana pa sémùndje të tjera, një 64 vjeçar nga Tirana dhe një 68 vjeçare nga Pogradeci. Një 45 vjeçare nga Kruja pa sëmùndje të tjera dhe një 77 vjeçar nga Tirana me sëmùndje bashkëshoqëruese nuk kanë mùndur të mbijétojné në spítalín COVID2.I infektuar me COVID, ish-mjeku i hematologjisë i intubuar te ...

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 564 testime për të dyshùar të prékur me COVID19, nga të cilat janë konfirmuar 104 raste pozitive.

Shpërndarja gjeografike e rasteve është si vijon: 60 raste në Tiranë, 9 në Fier, 8 në Krujë, 7 në Elbasan, nga 4 raste në Berat, Kukës, nga 2 raste në Korçë, Lezhë, Pogradec, Përmet, nga 1 rast në Shkodër, Ura Vajgurore, M alësi e Madhe, Klos.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!