Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë kryer 482 testime në vendin tonë nga të cilat kanë rezultuar pozitiv me Covid 119 qytetarë.

Ministria njofton gjithashtu se kanë hùmbur jetën 4 qytetarë si pasojë e Covid-it. Një 67 vjeçare nga Tirana dhe një 82 vjeçar nga Vlora në spítalin Inféktiv dhe në spítalin “Shefqet Ndroqi” një 75 vjeçare nga Malësia e Madhe dhe një 80 vjeçar nga Tirana, me sémundje bashkéshoqëruese.

Ministria e Shëndetësisë vijon t’ju bëj thirrje qytetarëve të vendosin detyrimisht màskën në ambíentet e mbyllura, të shmàngin grumbullimet masive, ceremonitë e çdo lloji, pasi janë burim të përhapjes së infékksionit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!