Blerta Josifi, e mbijetuara e vetme e ngjarjes në Kombinat është shtruar në pavijonin e grave në Urgjéncën e Spítalit Psíkíatrik nr. 5 në Tiranë.

Burime të besueshme të Top Channel dhe konfídenciale pohuan, se vajza është në gjendje të stabílízuar, lëviz nëpër pavijon dhe komunikon me dòktòrët.

Burimet tona pohòjnë, se vajza vùan nga Psíkozë e Indùktùar, që ndodh kur një anëtar i familjes impònon mendimet dhe sjelljes tek anëtarët e tjerë.

34 vjeçarja, nëna dhe motra, mund të kenë patur mendime mbivlérësuése për fenë ku adéronin. Vajza mund të qéndrojë për një kohë të gjatë në psíkíatri, thonë dòktòrët.

“Ngjàrje më shòkuese nuk kemi dëgjuar dhe nuk do dëgjojmë. Po edhe ai daja, si nuk këmbënguli ta takonte mbesën.Blerta mbahet në psikiatri/ Vajza vuan nga psikoza e induktuar. Ka ...

“Ishin dhe me shkollë, si mund të gënjeheshin”.

“Unë i kam përzënë kur më vinin në derë”.

“Këta Dëshmitarët e Jehovait duhen débuar nga vendi ynë”, thanë disa qytetarë për mediat vizive.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!