Ju pàralàjmëruam më herët se Bes Kallaku do i rikthehet verës me një këngë, për të cilën kishte rezervuar edhe një surprízë, siç ishte pjesëmarrja e Ijes së tij.

Tashmë kënga është publikuar dhe po bën nàmin në You Tube.

Për tekstin është kujdesur vetë Besi, kurse muzika mban vulën e dy emrave, Mixey dhe Apollo, ndërsa ylli videoklipit është pikërisht gjyshja e aktorit.Flija në karrige': Bes Kallaku flet për fillimin e vështirë! - TV ...

Ndonëse kënga përmban nota humori, sikundër bën zakonisht Besi, vlen të theksohet se ndër rreshta bien në sy edhe disa kùnja për këngëtarët, teksa thotë:

Paska ulje çmimesh për me ble rritje klikimesh. Biznes muzikor është bërë si treg fruta-perimesh. Po rreni aq shumë sa edhe vetë i hani, e shifni si biznes edhe kur njëri-tjetrin shàni.

Për më shumë shijoni këngën më poshtë:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!