Një 22-vjeçare me COVID-19 po hétohét nga polícia pasi ka thýer karàntinën për të takuar prindërit e saj.

Polícia bën me dije se vajza nga Lushnja ka dalë nga shtëpia për të shkuar te prindërit në fshatin Kashtëbardhë, duke rrézíkuar shëndetin e tyre.

Familja është kontaktuar menjëherë dhe të gjithë janë urdhëruar të qëndrojnë të karantinuar në shtëpi, për të mos rrezíkuar përhàpjen e vírusit.

Políca njoftoi se mbi bazën e listave të përditësuara që disponon për personat e prékur nga COVID-19, janë zhvilluar kontrolle të përditshme tek çdo person, gjatë ditëve të vetëkàràntinimit.Albania has set up a task force for Anti-Covid-19, a doctor in any ...

Njoftimi i polícisë:

Théu kàràntinën duke dalë nga shtëpia, procédohét pénalisht nga Polícia e Lushnjës një shtetase, për véprën pénale “Moszbàtimi i màsave të autoriteteve shtétërore gjatë gjéndjes së màsave të jashtézàkonshme apo gjatë gjéndjes së epidémisë”.

Strukturat e Drejtorisë Vendore të Polícisë Fier dhe të Komísaríateve në varësi të saj kanë vijuar kontrollet e herëpashershme në bànesat e të prékurve nga COVID-19, me qéllim kontròllin për respektimin me rigòròzitet të vetëkàràntinimit, për të bërë të mundur paràndàlimin e përhàpjes së COVID-19.

Mbi bazën e listave të përditësuara që dísponon Polícia e qarkut Fier, për personat e prékur nga COVID-19 dhe ata që janë kontakte të pérsonave të prékur, janë zhvilluar kontrolle të përditshme tek çdo person, gjatë ditëve të vetëkàràntinimit.Lushnje, fshehu të ardhurat, ndalohet administratori i një ...

Gjatë kontrolleve të ushtruara ditën e djeshme, spécialístët për Hétimin e Krímeve në Komísaríatin e Polícisë Lushnjë pròceduan pénalisht shtétasen M. H., 22 vjeçe, banuese në Lushnjë, pasi gjatë kòntròllit të ushtrùar nga Polícia nuk u gjend në banesën e saj, por kishte shkuar te prindërit, në fshatin Kashtëbardhë.

Polícia mori kontakt me këtë shtetase në banesën e prindërve të saj, në fshatin Kashtëbardhë, ku është bërë edhe evídentími i personave të tjerë që ndodheshin në këtë banesë, të cilëve u është komuníkuar që të mos dalín nga banesa, raporton AbcNews.

Polícia e Fierit apelon për të gjithë qytetarët që të respektojnë distancímin social, lokalet dhe bizneset të respektojnë pròtòkollet e sigurisë, të prékurit nga COVID-19 të respektojnë detyrimisht vëtëkàràntinimin, duke bërë të mundur që të gjithë bashkë të kontribuojmë në paràndàlimin e përhàpjes së COVID-19.Fier, dritë mbi krimet e vjetra/Drejt zbulimit dy vrasje të tjera ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!