Drejtori i Përgjithshëm i Polícisë, Ardi Veliu, i kërkoi disa ditë më parë personalisht falje Zaida Çobos, videon e së cilës ndàu në rrjet duke u shprehur “Shikoni ç’farë familjeje ka djali”.

E ëma e 15-vjeçarit i cili u dhùnùa bàrbàrisht pasi shkéli karantinën, ka ngritur pàdi ndaj Veliut, pasi pamjet në video ishin gjatë xhirimi të një filmi.

Megjithëse Drejtori i Përgjithshëm i ka kërkuar falje, Zaida ende nuk e ka vendosur nëse do ta térhéqë ose jo pàdinë.Lajme rreth zaida cobo – Dosja AL

E ftuar në emisionin “Shqipëria Live”, Zaida Çobo, ish-banore e “Big Brother Albania 8”, ka shprehur edhe njëherë dëshirën për t’u bërë políce, të cilën e ka pasur prej kohësh.

Megjithëse polícia i dhùnoi barbàrisht të birin, Zaida vazhdon të shpresojë se do të fùtet në políci dhe ende ka shpresë se disa lígje dhe nene mund të ndryshohen.

“Unë jam qytetare e këtij vendi dhe pse jo të mos ndryshojmë disa lígje dhe nene. Unë bazohem tek një qytetare para shumë dekadave në Amerikë, e cila ndryshoi lígjin rrugor vetëm nga incídenti që i ndodhi fëmijës së saj.”- u shpreh ajo.Ndjesë Ardi Veliut! Kur aktorja Zaida Çobo tërhoqi padinë pasi ...

Gjithashtu, e ëma e 15-vjeçarit përmendi faktin që ishte takuar edhe më herët me Veliun dhe në fakt ky i fundit ia kishte rikujtuar këtë episod.

Takimi kishte ndodhur kur Zaida i kishte shkuar në zyrë për t’u ankùar, pasi për 2 pikë nuk kishte kaluar testin për t’u futur në políci.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!