Këngëtarja Xhensila Myrtezai ishte e ftuar mbrëmjen e djeshme në spektaklin “Në kùrthin e Piter Pan” ku foli gjatë lidhur me jetën e saj profesionale dhe familjare.

Ajo ndàu gjithashtu disa detaje nga marrëdhënia e saj me mamanë e Besit si dhe prindërit e saj.

Një prej pyetjeve më píkante ishte edhe për faktin se kush e bén ligjin në shtëpinë e tyre.Ja si po e kalojnë kohën në shtëpi Besi, Xhensila dhe Ajka – ALSAT-M

Këngëtarja në fakt ka dhënë përgjigjen që nùk pritej.

Në shtëpinë e tyre nùk e bën ligjin as ajo dhe as Besi, por Ajka e cila është bosja sipas Xhensilës.

Edhe pse ende nuk i ka mbushur dy vjeç, Ajka duket se ka më shumë ínfluencë në familjen e tyre dhe veprimet apo fjalët e saj janë ligj për prindërit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!