Përfaqësuesja e komunitetit LGBT, Xheni Karaj, ishte sot e ftuar në një intervistë për emisionin “Ditë e Re” në RTV Ora.

Për herë të parë, ajo ka rrëfyer gjatë emisionit planet për fëmijë me partneren.

Xheni tregoi se dy vajzat dëshirojnë të bëhen prindër për herë të parë përmes insiminimit artificial.Xheni Karaj rrëfen planet për fëmijë me partneren: Dhurues mund të ...

Madje, ajo shtoi se një mundësi dhuruesi është miku i saj, Kristi Pinderi, ndërsa ky opsion ende po diskutohet.

“Ka mënyra të ndryshme. Nuk është ide e keqe edhe adoptimi sepse ka shumë fëmijë që kanë nevojë për familje dhe dashuri. Ne faktikisht dëshirën e kemi ta bejë ose unë ose Livia ose të dyja me inseminim artificial. Kemi shumë miq të afër që mund të jenë donatorë. Kristi është një nga personat që mund të jetë kandidat e kemi menduar si opsion.Xheni dhe partnerja e saj duan të bëhen me fëmijë, dhurues do të ...

Kjo gjë ëshë në planet tona të afërta, jemi duke e diskutuar. Tani kemi dhe një çift shoqesh që janë duke e provuar insiminimin dhe të shohim si do shkojë me to.”-rrëfeu Xheni.

Për më tepër, ajo shtoi se ka shumë mundësi që babai i fëmijës të jetë Kristi Pinderi, pasi vajzat dëshirojnë që ai të jetë i pranishëm në jetën e fëmijës.

“Ku ka gjë më të bukur se të rritet nga tre aktivistë!”- përfundoi ajo.Xheni Karaj dhe e dashura e saj gati për t'u bërë me fëmijë ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!